Eslövsfesten 18–19 juni – hela Eslövs fest!

Den 18-19 juni brakar det loss ordentligt i centrala Eslöv. Lördagens fokus ligger på konserter och feststämning, och söndagen bjuder på en barndag med extra allt.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Eslövsfesten firas i centrum som genomgått en total förändring. Ombyggnaden av Stora torg och centrum pågick i 1,5 år och var helt klar inför förra sommaren. Några större festligheter i samband med invigningen kunde det inte bli då med tanke på coronapandemin.

–  Alla som bor i vår kommun är extra välkomna till Eslövsfesten. Vi bjuder på underhållning och aktiviteter för alla åldrar. Nu när vi äntligen kan umgås igen har vi mycket att fira, säger Kultur och Fritids förvaltningschef Marcus Kulle.

Helgen den 18-19 juni blir det konserter, uppträden och aktiviteter

– Lördagens program riktar vi främst till ungdomar och vuxna. Söndagen planerar vi en barn- och familjedag med extra allt, säger projektledare Lotta Pettersson.

Programmet blir en blandning av rikskända artister och lokala förmågor. Scenen på Stora torg kommer bland annat att intas av tiomannabandet Hoffmaestro från Stockholm som spelar en blandning av ska, reggae, electronica, och country.

– Vi hoppas att de ska få hela torget att lyfta med sin enorma spelglädje och oslagbara energi på scenen, säger Lotta Pettersson.

Fler artister och aktiviteter släpps efter hand

Planeringen för festen är i full gång och fler detaljer, fler artister och många kringaktiviteter kommer att presenteras efter hand.

– Vi vill skapa en fest för alla, oavsett bakgrund och ålder och oavsett om man kommer från stan eller byarna. Alla ska känna sig välkomna, säger Lotta Pettersson.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window